fairies3.jpg

Aloha!

Brigi és Zsuzsi vagyunk, a the city fairies alapítói.

 

Közös történetünk és barátságunk a főiskolán kezdődött 11 évvel ezelőtt. Művészetmenedzsment szakon találkoztunk és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Nemzetközi munkatapasztalataikat múzeumokban, kortárs galériákban és rendezvényszervezésben szereztük. 

Barátságunkon felül, szeretünk kreatív projekteken dolgozni, ezért is hoztuk létre a the city fairies oldalt, amit most már több, mint öt éve építünk. Szakterületünkhöz illően, szolgáltatásaink közé tartoznak a következők: kreatív és lélek-központú workshopok szervezése, rendezvények koncepciójának tervezése, fotózások és kisebb létszámú rendezvények dekorálása. Együttműködéseink során szeretünk összekapcsolni és támogatni más kreatívokat, művészeket, alkotókat és tudatos kisvállalkozásokat is. Hogy néhány együttműködést említsünk: DADO, Leaflingbags, Bublaboratory, Artnatura Cosmetics, Studioreta, Nalini Home & Jewelry, Százszorszép Tudatos Dekor, Kamala Kaftan, Hello Botanika, Shamobags, Andyourstories.

A the city fairies létrejöttét elsősorban a női lélek ápolása, gyógyítása és annak kiteljesedése ihlette.

 

Alapításunk idején úgy éreztük óriási hiány van a nyitott szellemiségű, őszintén kedves és támogató légkörből a környezetünkben, ezért létrehoztuk, azt amire vágytunk és sok-sok hozzánk hasonló lélek elmondása alapján, amire ők is vágytak. :) Ezért is neveztük el a kezdeményezésünket “városi tündéreknek”, hogy a hasonló szemléletű és lelkivilágú embereknek lehetőségük legyen egymásra találniuk akár online felületeinken, akár személyesen a csoportos workshopjainkon. 

 

Tevékenységeink során elsődleges fontosságot kap a természet közelsége, a környezetvédelem, és a tudatosság különböző ágai. Közösségünket és ügyfeleinket mélyen foglalkoztatja a környezettudatosság és az önismeret, továbbá életükben meghatározó szerepet tölt be a folyamatos személyiségbeli fejlődés, építés, ezen felül lelkük ápolása és gyógyítása. Missziónk a kedvesség, az elfogadás, a feltétel nélküli szeretet, a tudatosság és a pozitív életszemlélet terjesztése hazánkban. 

 

Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápiás jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

 

Amennyiben szimpatikus amit képviselünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

We'll have a tall glass of moonlight with a side of stardust please!

zsuzsi.jpg

   

Inspirációm és kedvenc természeti kincseim:
A tökéletesen passzoló zene megtalálása a hangulatomhoz, ha ezt a zenét el is tudom játszani és énekelni ukulelén, akkor az a tökéletes boldogság. Amikor kint kopog az eső, bent pedig már fő a kávé. Hasonló lélekkel találkozni egy váratlan pillanatban. BRIGI. Hajnalig tartó beszélgetések. A Balaton nyugtató, a kék minden árnyalatában pompázó vize. Amikor valaki olyan visszajelzést ad a munkámra, hogy legszívesebben bekeretezve kitenném a falamra, hogy minden nap emlékezzek rá. Friss mezei virágok, biciklitúrák, hajfonatok, körömlakkozások, minden állat és növény a földön, a négy évszak csodái.

     ZSUZSI

Nap: Vízöntő  Hold: Vízöntő  Aszcendens: Bika

Személyiségtípus: INFP (Mediátor, Gyógyító, Idealista)
Fő lélekállat: delfin
Kristályok: larimar, mohaachát, holdkő, fuchsit
Gyógyteák: kamilla, friss menta
Bakancslistás utazások: Hawaii, Jeju sziget (Dél-Korea), Cambodia, Kék Lagúna (Izland)

 

A tánc gyermekkorom óta az életem állandó része, így személyiségem tagadhatatlan elemévé alakult, ami nélkül ma már nem is tudnék élni. A tánc olyan sokat segített a lelki sebek gyógyításában és feloldásában, hogy ezt a tapasztalatot szeretném másokkal is megosztani a workshopjaimon. 

A divatvilágban szerzett többféle tapasztalatom pedig a styling irányába mozdított. Úgy gondolom és tapasztalom, hogy amit viselünk, az képes megváltoztatni a kedvünket, a napunkat, de akár az egész életünket is. Ezért is kezdtem el personal stylinggal foglalkozni, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek nőtársaimnak abban, hogy meg tudják élni igazán a nőiességüket, a szabadságukat és a kreativitásukat a mindennapjaikban, magabiztosabbnak érezzék magukat a bőrükben és szeressék azt, aki a tükörből visszatekint rájuk.

brigi.jpg

     BRIGI

Nap: Nyilas  Hold: Szűz  Aszcendens: Mérleg

Személyiségtípus: INFJ  (Védőügyvéd, Tanácsadó, Idealista)

Fő lélekállat: fehér őzbak

Kristályok: ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály, amazonit

Gyógyteák: csalán, borsmenta, kamilla

Bakancslistás utazások: Japán, Peru, Indonézia

Életem nagy részét külföldön töltöttem, különböző országokban nőttem fel, talán ezért is alakult ki az a képességem, hogy bárhol, bármiből tudok nagyon gyorsan otthont varázsolni. :) Ez jelenleg a Pilis mesebeli völgyében van férjemmel Ádámmal, fehér farkaskutyánkkal Akelával, és teknősünkkel Donatelloval. 

Szabadúszó grafikus és kreatív vállalkozóként élem a mindennapjaimat. Wonder Brigi Design név alatt egyéni grafikusi megrendeléseken dolgozom, amelyek többek között portré illusztrációk, esküvői meghívók és logó-arculattervezések. Nagyon hálás vagyok az eddigi tündéri ügyfeleimnek, és szó szerint egy álmom vált valóra amikor elkezdtem alkotással foglalkozni teljes állásban. E mellett gyermekkori barátnőmmel közös környezettudatos papír és design márkánkon, PaperchainG-en dolgozom. Imádok kézzel fogható termékeket gyártani amelyek támogatják az általam kedvelt életstílust. 
 

   

Inspirációm és kedvenc természeti kincseim:

Zenék amik megérintenek, boszorkánykonyhák, őszibarack frissen a fáról, hawaii életérzés (bárhol), ukulelézés Zsuzsival, mango-guava juice, yin jóga, fiktív könyv világok, ősi kultúrák, páfrányos és mohás erdők, impresszionista és posztimpresszionista festmények, erdei bogyós reggelik, földünk csodálatos állatvilága, karácsonyi hóesés.

soul . art . style

mi mindennel foglalkozik a the city fairies?

 

> workshop <

kreatív kézművesség, jóga, tánc, holdciklusok, női energiák, lelki egyensúly, tudatosság, közösség, szépség, természet, növények

> art & design <

művészetterápia, kézműves vásár szervezése, kortárs alkotók és tervezők megosztása és támogatása, művészet menedzsment

> styling <

rendezvények és forgatások kreatív koncepció kidolgozása, dekor, virág, díszlet, öltözet, kreatív projekt és csapat management

Leave footprints of love and kindness wherever you go.

fairies4.jpg