IMG_2929.JPG

soul . art . style

> Workshops <

Kreatív kézművesség, jóga, tánc, holdciklusok, női energiák, lelki egyensúly, tudatosság, közösség, szépség, természet, növények

> Art & Design <

Művészetterápia, kortárs alkotók és tervezők megosztása és támogatása, művészet menedzsment

> Styling <

Rendezvény/forgatás dekor, virág, kreatív koncepció kidolgozása, díszlet, öltözet, kreatív projekt és csapat management

IMG_20200406_095407_edited.jpg

Brigi néhány éve foglalkozik grafikai tervezéssel, amiben jelenleg a PaperchainG környezetbarát papír és design márkáján kívűl, Wonder Brigi Design néven készít elsősorban esküvői meghívókat, logókat és illusztrációkat.

Zsuzsi gyerekkora óta táncol és életében mindig kiemelkedő szerepet töltött be a tánc. Nem egy klasszikus ballerina pályafutást tudhat maga mögött, mert kíváncsisága és érdeklődése, különböző stílusú táncok után vitte tovább mindig és ezáltal rengeteg féle táncot sajátított el az évek során. Jelenleg alkalmanként vesz részt fellépéseken, versenyeken és tart tánc workshopokat.

Zsuzsi Brigi.JPG

the city fairies

> Deák Zsuzsa & Horváth Brigitta <

IMG_3878.JPG

Brigi és Zsuzsi együtt végeztek Művészet Menedzsment szakon és azóta elválaszthatatlanok. Barátságukon felül, imádnak együtt dolgozni kreatív projekteken, ezért is hozták létre a The City Fairies felületet, amit most már több, mint négy éve építenek. Inspirációjukat a természet, növényi táplálkozás, jóga és zene szeretetből nyerték.

The Fairies Workshops néven futó programsorozatuk elsősorban nyitott szellemű embereknek szól, akik feltöltődést nyerhetnek kreativitás vagy mozgás-terápián keresztül.  

 

Nemzetközi munkatapasztalataikat művészeti intézményekben, kortárs galériákban és rendezvényszervezésben szerezték. Közös szervezési képességük és stílusérzékük mellett, művészeti beállítottságuk kiegésziti egymást.

fairies.jpg
IMG_20200406_102038.jpg