top of page
IMG-0172.JPG

Aloha!

Brigi és Zsuzsi vagyunk, a the city fairies alapítói.

 

Közös történetünk és barátságunk a főiskolán kezdődött 13 évvel ezelőtt.

Művészetmenedzsment szakon találkoztunk és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Nemzetközi munkatapasztalatainkat múzeumokban, kortárs galériákban és rendezvényszervezésben szereztük.

A the city fairies létrejöttét a női lélek ápolása és annak kiteljesedése ihlette.

Elsősorban meditatív, kreatív és lélek-központú workshopokat szervezünk,

digitális programokat hozunk létre és e-könyveket írunk, mindig egy kis varázslattal meghintve.


Alapításunk idején úgy éreztük óriási hiány van a nyitott szellemiségű, őszintén kedves és támogató légkörből a környezetünkben, ezért létrehoztuk, azt amire vágytunk és sok-sok hozzánk hasonló lélek elmondása alapján, amire ők is vágytak. Ezért is neveztük el a kezdeményezésünket “városi tündéreknek”,

hogy a hasonló szemléletű és lelkivilágú embereknek lehetőségük legyen egymásra találniuk akár online felületeinken, akár személyesen a csoportos workshopjainkon. 

 

Az általunk Hold Harmóniának elnevezett folyamat, a holdciklusokkal való kapcsolódás,

a Hold ritmusával való együttélés és együttműködés. Ezzel egyensúlyban követjük Földünk és a Nap kapcsolatát az évkörben, a természet változásait, az elfeledett ősi szokásokat és ünnepeket, melyeket

felelevenítünk és beépítünk a modern életmódunkba. 

Missziónk a női lélek támogatása és felemelése, melyet a kedvességben, az elfogadásban, a ciklikusság megélésében és a természeti varázserőkben rejlő értékek megosztásában látunk megvalósulni.

Amennyiben szimpatikus amit képviselünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hiszünk a mindennapi varázslatos szokások erejében. 

Leave footprints of love and kindness wherever you go.

IMG-0219.JPG

   

Inspirációm és kedvenc természeti kincseim:
A tökéletesen passzoló zene megtalálása a hangulatomhoz, ha ezt a zenét el is tudom játszani és énekelni ukulelén, akkor az a tökéletes boldogság. Amikor kint kopog az eső, bent pedig már fő a kávé. Hasonló lélekkel találkozni egy váratlan pillanatban. BRIGI. Hajnalig tartó beszélgetések. A Balaton nyugtató, a kék minden árnyalatában pompázó vize. Amikor valaki olyan visszajelzést ad a munkámra, hogy legszívesebben bekeretezve kitenném a falamra, hogy minden nap emlékezzek rá. Friss mezei virágok, biciklitúrák, hajfonatok, körömlakkozások, minden állat és növény a földön, a négy évszak csodái.

     ZSUZSI

Nap: Vízöntő  Hold: Vízöntő  Aszcendens: Bika

Személyiségtípus: INFP (Mediátor, Gyógyító, Idealista)
Fő lélekállat: delfin
Kristályok: larimar, mohaachát, holdkő, fuchsit
Gyógyteák: kamilla, friss menta
Bakancslistás utazások: Hawaii, Jeju sziget (Dél-Korea), Cambodia, Kék Lagúna (Izland)

 

Zsuzsi vagyok, a the city fairies egyik fele. Ez a kis projekt, mely kezdetben összekötötte a távoli Londont és Budapestet, mára már egy rendkívül fontos életfeladattá nőtte ki magát. 14 éves korom óta foglalkozom önismerettel, hisz a sors úgy hozta, hogy több lelki sebbel és testi betegséggel kellett megküzdenem eddigi életem során. Ennek köszönhető, hogy kapcsolatom a lelkemmel, a testemmel, az energiákkal, a földi és égi világgal egyre szorosabbá vált, ahogy haladtam utamon. Számos tanfolyamon, képzésen, előadáson és gyakorlaton vettem részt, melyek egyre jobban mélyítették el tudásomat a témában. Brigivel az volt a legnagyobb álmunk, hogy egy lélek-központú közösséget teremtsünk, ahol van helye művészetnek, mozgásnak, természetnek, gyógyításnak, egyszóval mindennek, amik mi vagyunk. Ezzel a közösséggel, a workshopjainkkal és további tevékenységeinkkel sok-sok álmunk vált valóra. 

 

A tánc gyermekkorom óta az életem állandó része, így személyiségem tagadhatatlan elemévé alakult, ami nélkül ma már nem is tudnék élni. A tánc olyan sokat segített a lelki sebek gyógyításában és feloldásában, hogy ezt a tapasztalatot szeretném másokkal is megosztani a workshopjainkon. 

A művészet és divatvilágban szerzett többféle tapasztalatom pedig a styling irányába mozdított. Úgy gondolom és tapasztalom, hogy amit viselünk, az képes megváltoztatni a kedvünket, a napunkat, de akár az egész életünket is. Ezért is kezdtem el personal stylinggal foglalkozni, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek nőtársaimnak abban, hogy meg tudják élni igazán a nőiességüket, a szabadságukat és a kreativitásukat a mindennapjaikban, magabiztosabbnak érezzék magukat a bőrükben és szeressék azt, aki a tükörből visszatekint rájuk.

IMG-0219.JPG

     BRIGI

Nap: Nyilas  Hold: Szűz  Aszcendens: Mérleg

Személyiségtípus: INFJ  (Védőügyvéd, Tanácsadó, Idealista)

Fő lélekállat: fehér őzbak

Kristályok: ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály, amazonit

Gyógyteák: csalán, kakukkfű, kamilla

Bakancslistás utazások: Japán, Peru, Indonézia

Brigi vagyok, the city fairies egyik fele, amit szívvel lélekkel szeretek alkotni Zsuzsival. 

 

Kicsit több, mint egy éve lettem egy kis tündér, Ariana édesanyja, és azóta vele töltöm a mindennapjaimat. Ez idő alatt szünetel a Wonder Brigi Design egyéni vállalkozásom, amiben főként grafikai, illusztrációs és egyéb kreatív területeken tevékenykedtem, 2018-as londoni hazaköltésem óta. 

 

Életem nagy részét külföldön töltöttem, különböző országokban nőttem fel, talán ezért is alakult ki az a képességem, hogy bárhol tudok otthont varázsolni. Éltető inspirációt érzek, amikor világkörüli kultúrákba, művészetekbe és ősi szokásokba kapok betekintést utazásaim és olvasmányaim során. 

 

Gyerekkorom óta mélyen kapcsolódom a természettel és különböző művészeti ágakkal, és körülbelül 10 éve, a 20-as éveim elején kezdtem el a saját spirituális utamat kialakítani. Ez az út a diplomamunkám írásával kezdődött, amelyben a boldogság jelentésének és elérésének végtelen témakörét kutattam, ami köré készült egy interjú sorozat és analóg portréfotó kiállítás egy fotóművésszel.

 

Az önismereti fejlődésem során, a holdciklusok és természeti erők segítségével ismerkedtem mélyebben a saját testem és lelkem gyógyításával, ami köré rituálékat formáltam. 

Szeretek megosztani másokkal mindennapi varázslatos szokásokat, és a workshopjainkban vizualizációval, tudatosság fejlesztő, és művészet terápiás jellegű gyakorlatokkal dolgozni, a természet erejével lévő kapcsolatunk mélyítésével. Tapasztalatom, hogy a belső érzelmi világunkban lévő elmerüléssel, közelebb kerülünk a valódi énünkhöz és felfedezzük a bennünk lévő varázslatos erőket, amiket bátrabban és szabadabban áramoltathatunk. 

   

Inspirációm és kedvenc természeti kincseim:

Zenék amik megérintenek, a kislányom hangja, boszorkánykonyhák, őszibarack frissen a fáról, hawaii életérzés (bárhol), ukulelézés Zsuzsival, mango-guava juice, yin jóga, ősi kultúrák, páfrányos és mohás erdők, impresszionista és posztimpresszionista festmények, erdei bogyós reggelik, földünk csodálatos állatvilága, karácsonyi hóesés.

We'll have a tall glass of moonlight with a side of stardust please!

IMG-0219.JPG
bottom of page