top of page

jan. 11., Szo

|

Erzsébet krt. 25-27

2020 A Hold Éve ~ Előretekintés az új évre a csillagállások megismerésével

A workshop során a Telihold energiája segítségével lezárjuk az előző évet, megismerjük a 2020-as csillagállásokat szakértőnkkel és felkészülünk az előttünk álló időszakra a természet segítségével, tudatalatti vágyainkkal és elménk erejével.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
2020 A Hold Éve ~ Előretekintés az új évre a csillagállások megismerésével
2020 A Hold Éve ~ Előretekintés az új évre a csillagállások megismerésével

Idő és helyszín

2020. jan. 11. 16:00 – 19:00

Erzsébet krt. 25-27, Budapest, Erzsébet krt. 25-27, 1073 Hungary

Az eseményről

FELSZABADULTAK HELYEK!

Szeretettel hívunk meg Titeket az első 2020-ban tartandó workshopunkra, melyet Asztrológus barátunkkal, Verebes Judittal fogunk közösen tartani Nektek. A workshop során a Telihold energiája segítségével lezárjuk az előző évet, megismerjük a 2020-as csillagállásokat szakértőnkkel és felkészülünk az előttünk álló időszakra a természet segítségével, tudatalatti vágyainkkal és elménk erejével.  

Bevezetőként Judit fog egy elengedés meditációt tartani, amire az előző esti Telihold energiája is segítségünkre lesz. Megtisztult elménk ezután könnyebben fogja Judit 2020-as asztrológiai előretekintését befogadni. Ezt követően egy aktívabb, kézműves, terápiás the city fairies foglalkozást tartunk, amely során egy varázslatos batyut készítünk, amibe kerülnek célok, tervek, egy általatok rajzolt szigil, és mindenféle természeti kincsek. A workshopot Zsuzsi fogja lezárni egy teremtés központú meditációval. 

~ Az Asztrológiáról ~

Az esemény asztrológusát, Verebes Juditot az emberi sorsok, személyiségek, egyéniségek, a karmikus kötöttségek és lehetőségek érdeklik. Közel 20 éve foglalkozik asztrológiával, a személyes elemzéseken kívül, asztrológiai tanfolyamokat is tart. Ezeken felül többek között foglalkozik meditációk vezetésével, előadások tartásával, energetikai gyógyászattal.

Az asztrológia a pontos, korrigált születési időpontból kiindulva mutatja meg az élet minden területén azokat a lehetőségeket, csapdákat, tudatos és tudattalan mechanizmusokat, amelyeket magunkkal hozunk és működtetünk. Ennek segítségével múlt-, jelen-, és jövőbeli lehetséges élethelyzeteink is világossá válnak. 

„ Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred. „  (C.G.Jung)

~ A Holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is. Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. 

Minden év egy bolygó uralma alatt áll. 2020 a Hold éve lesz. Ez azt jelenti, hogy mindenki életében kiemelkedő szerepet kap majd az érzelemvilág, a nőiesség, a női szerepek, a család, a párkapcsolat, az otthon, a gondoskodás és befogadás. Fontos lesz szem előtt tartani az elfogadást, a segítségnyújtást, megbocsátást. Belső megérzéseink vezethetnek jó útra bennünket. Az év jelentősebb asztrológiai állásairól, életünkre gyakorolt hatásairól tudhattok meg többet.

~ Workshopról ~

A workshop ára 9.000 Ft/fő ami három órás foglalkozást tartalmaz, többek között:

  • Kettő meditációt
  • Éves asztrológiai előretekintést 
  • Kézműves foglalkozást gyógynövényekkel, ásványokkal, esszenciákkal

A terem férőhelye limitált, résztvétel csak előzeleges jegyvásárlással. Január 6 utáni lemondás esetén nincs lehetőségünk visszautalni a kifizetett összeget. Kérdés esetén írjatok üzenetet vagy emailt thecityfairies@gmail.com 

Szeretettel várunk és előre is Boldog Új Évet Kívánunk! :) 

Brigi, Zsuzsi és Judit

Jegyek

  • A Hold Éve Workshop

    9 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page