top of page

márc. 22., P

|

Kamala Mozgás és Életmódközpont

A Telihold Varázsa ~ Tavaszi Megtisztulás Jógával

Szeretettel várunk egy tavaszi jóga órára a megtisztulás jegyében.

Registration is Closed
See other events
A Telihold Varázsa ~ Tavaszi Megtisztulás Jógával
A Telihold Varázsa ~ Tavaszi Megtisztulás Jógával

Idő és helyszín

2019. márc. 22. 19:30 – 21:30

Kamala Mozgás és Életmódközpont, Budapest, Bartók Béla út 10-12, 1111 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívunk titeket egy újabb workshopunkra, amiben a telihold energiája segítségével a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni. Az esemény időpontja azért különleges, mert az előző napon nem csak a telihold fog betöltődni, hanem a héten (pontosan a szerda esti napéjegyenlőségtől) a csillagászati tavasz is megkezdődik, úgyhogy tökéletes időpont kívül és belül is megkezdenunk a tavaszi nagytakarításokat.

Egy egyszerű teliholdas rituáléval fogunk kezdeni, az elengedésért és megbocsátásért. Ez azért fontos, mert csakis úgy adhatunk teret az álmaink és vágyaink beteljesülésének, ha megtisztítjuk a szívünket és elménket a felesleges terhektől.

Ezután kedves barátunk, Elekes-Csupics Mili jógaoktató fog egy elmélyülős, meditatív jóga órát tartani Nektek. *Jógás előképzettség nem szükséges, bárki jelentkezését várjuk szeretettel, szinttől függetlenül!*

~ Miliről ~

Mili a jógát egy csodálatos eszköznek tartja, amely segítséget nyújt az élet minden területén egyre inkább kiteljesedni. Oktatói pályáját gyermekjóga oktatással kezdte, jelenleg yin és kismama órákat tart. Minden jóga stílusban megtalálja magát, de a szíve jelenleg leginkább a kundalinire és yinre dobban. Óráin a lélek legalább akkora szerepet kap, mint a test. Hiszen a kettő egymás segítségével sokkal mélyebben megismerhető.

~ A jógáról ~

Az órát a - telihold jegyében - dinamikusabb, finoman erőteljes ászanákkal (testhelyzetekkel) fogjuk kezdeni. Megmozgatjuk, felszínre hozzuk a szunnyadó erőket, illetve mindazt, ami feszít bennünket. Hogy azután már ebbe a tiszta belső térbe érkezhessenek meg a teremtést szolgáló yin jóga gyakorlatok.

Az órát relaxációval, és egy különleges meditációval zárjuk.

Az óra felépítése lehetővé teszi, hogy minden szintű gyakorló, akár a jógával először most találkozó résztvevő számára is megfelelő legyen.

~ A holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is.

Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. Sőt mi több, akik ismerik közületek Masaru Emoto tanulmányait is, tudjátok, hogy a víz programozható. Szóval nem lenne fantasztikus használni ezt a csodálatos természeti jelenséget és ezzel segíteni magunkon tudatosabb életet élni?

Előző újhold jógás workshop-unkon beszéltünk arról, hogy az Újhold legfőbb lehetősége a teremtésben, vagyis az új tervek beindításában van. Ilyenkor tudjuk legjobban alkalmazni a vonzás törvényét, a vágyaink beteljesüléséért. Viszont amit még nem említettünk, hogy ahhoz, hogy a legjobban tudjunk teret adni ennek a vonzásnak, a hold többi fázisát is érdemes ismerni és javunkra használni.

A Hold ciklus utolsó szakasza a Telihold, az elengedés ideje. A hold energiája ilyenkor támogat abban, hogy elengedj minden olyat ami már nem szolgál téged az életedben, vagyis amik hátráltatnak abban, hogy bevonzd az új dolgokat. A Telihold előző nap, csütörtökön fog betöltődni, úgyhogy érdemes már akkor megkézdeni elméletben az elengedés folyamatát. Erről bővebben mesélünk a workshop-on!

~ Workshopról ~

A workshop ára 4.000 Ft/fő (páros jegy 7.000 ft) ami két órás foglalkozást tartalmaz, többek között:

Jelentkezést követően küldünk egy összefoglalást a telihold energiáról csillagjegyekre bontva

Teliholdas reflektálás és meditálás

90 perc jóga óra oktatóval

2019-es holdnaptár PaperchainG, Ökotudatos Papír & Design jóvoltából

Helyszín: Kamala Mozgás és Életmódközpont, 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon

Időpont: 2019. március 22. 18:30-20:30

Jelentkezés: Facebook üzenetben vagy email-en thecityfairies@gmail.com (Áruljátok el a csillagjegyeteket is!)

A további tudnivalókat email-ben fogjuk küldeni.

A workshopot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, a terem férőhelye limitált.

Szeretettel várunk! :)

Addig is kövessetek minket:

@thecityfairies

@milicayoga

@paperchaing

Brigi & Zsuzsi

---------------------------

Message us if you are an English speaker interested in participating in our Lunar Yoga Workshop!

Esemény megosztása

bottom of page