top of page

aug. 19., Sze

|

Digital

Hold Harmónia Hónapok I. ciklus - Ciklusok és rituálék

Kezdj egy új fejezetet a természet ritmusainak megismerésével és változtasd meg az életedet! Ismerd meg a Hold és saját ciklusaidat is.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hold Harmónia Hónapok I. ciklus - Ciklusok és rituálék
Hold Harmónia Hónapok I. ciklus - Ciklusok és rituálék

Idő és helyszín

2020. aug. 19. 19:00 – 2020. szept. 16. 0:00

Digital

Az eseményről

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

A Hold Harmónia Hónapok első csomagját azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek a holdciklusokkal, de azokat is szeretettel várjuk, akiket régóta foglalkoztat, vagy már korábban részt vettek valamely Holddal kapcsolatos workshopunkon.

I. ciklus tartalma:

 • Holdhónap email Egy összefoglaló email a 2020. augusztus 19-től  szeptember 16-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témáival.
 • Fairies e-booklet Bevezető A Hold Világába című e-könyv, mely a Hold Harmónia sorozatunk első, általános tudnivalókat összegyűjtő, aktuális holdciklustól független kötete.
 • 2 Hold Harmónia Live Újhold rituálé: Augusztus 19-én, 19:00 órakor, Zoom-on tartunk egy közös ceremóniát és megmutatjuk, hogy mi hogyan töltünk egy estét az Újhold alatt, az otthonunk melegében. Milyen eszközöket használunk, mikre figyelünk és miben támogat az Újhold energiája? Egy előzetes emailben összegyűjtjük, hogy mikkel tudtok készülni, így együtt fogunk tudni eltölteni egy varázslatos estét.  Az Oroszlán Újhold rituáléját egy közös meditációval zárjuk. Telihold rituálé Szeptember 2-án, 19:00 órakor, Zoom-on tartunk egy közös ceremóniát  és megmutatjuk, hogy mi hogyan töltjük a Teliholdakat otthonunkban. Tippek, tanácsok és gyakorlatok, melyekben támogat a Telihold energiája. Egy előzetes emailben összegyűjtjük, hogy mikkel tudtok készülni, így együtt fogunk tudni eltölteni egy varázslatos estét.  A rituálét egy közös meditációval zárjuk, melyben a Halak Teliholdra hangolódunk rá.
 • City Fairies Academy A Női Ciklus: Prezentáció pdf formájában. Hogyan tudod a ciklusod fázisait a legjobban előnyödre formálni, mikre érdemes odafigyelned, mikor vagy az aktív, világot megváltó zónában és mikor a pihenős, befelé fordulósban. Ha megtanulod, hogy mikor melyik fázisban tartózkodsz épp, akkor sokkal jobban fogod tudni élvezni a mindennapjaidat és tervezni a jövődet.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Jegyek

 • I. ciklus (KEDVEZMÉNYES)

  Az első Hold Harmónia Hónap ciklus csomag féláron vásárolható!

  3 000,00 Ft
  Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page