top of page

szept. 17., Cs

|

Digital

Hold Harmónia Hónapok II. ciklus - Külső-belső szépség

Mennyire érzed jól magad a bőrödben? Ennek a csomagnak a segítségével megtanuljuk, hogy szépségünkre milyen hatással van a Hold és saját ciklusunk is továbbá, hogyan tudjuk ragyogásunkat fokozni.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hold Harmónia Hónapok II. ciklus - Külső-belső szépség
Hold Harmónia Hónapok II. ciklus - Külső-belső szépség

Idő és helyszín

2020. szept. 17. 19:00 – 2020. okt. 15. 0:00

Digital

Az eseményről

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

II. ciklus tartalma: 

  • Holdhónap email Egy összefoglaló email a 2020. szeptember 17-től október 15-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témaköreivel.
  • Fairies e-booklet Ebben a kiadásában az őszi napéjegyenlőség körülötti hagyományokat, kincseket és tippeket gyűjtjük össze nektek, melyek segítenek mindannyiunknak tudatosan megélni a jelen pillanatot, a természettel maximálisan összehangolódva. Csak a Föld tudja megadni azt a stabilitást, amit máshonnan most, főleg ebben az évben, nem tudunk megtapasztalni. Ha elkezdünk kapcsolódni a természet és az évszakok ritmusához, akkor kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb életet tudunk élni.
  • Hold Harmónia Live Szeptember 22-én, 19:00 órakor Zoom-on, az őszi napéjegyenlőség napjához illően, tartunk egy kis rituálét és egy interaktív workshopot, melyben a természet és a mi saját változásaink lesznek a fókuszban. Elkezdünk hangolódni a hidegebb, befeléfigyelősebb, kuckósabb időszakra, hálaadással és a nyugodt légkör kialakításával. Ezúttal a belső békénk és önmagunk szeretetére fókuszálunk.
  • City Fairies Academy Szeptember 30-án, 19:00 órakor Zoom előadás a Mandalaart alapítójával, Faludi Zsófival. Segítségével megtanuljuk, hogy hogyan ápoljuk bőrünket a Hold ciklusai szerint és a saját ciklusunk milyen hatással van a bőr reakcióira. Zsófi segít felkészülni a hidegebb hónapokra és szezonális bőrápolási tanácsokkal lát el minket.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Jegyek

  • II. ciklus feliratkozás

    6 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page