top of page

aug. 01., Cs

|

Kamala Mozgás és Életmódközpont

Megújulás az Újholddal ~ Yin jóga az Oroszlán jegyében

Szeretettel hívunk titeket ismét egy hold centrikus jóga workshopra. Ezúttal az Oroszlán Újhold energiája segítségével a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni. 🌚

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Megújulás az Újholddal ~ Yin jóga az Oroszlán jegyében
Megújulás az Újholddal ~ Yin jóga az Oroszlán jegyében

Idő és helyszín

2019. aug. 01. 18:30 – 20:30

Kamala Mozgás és Életmódközpont, Budapest, 12. 1, Bartók Béla út 10, 1114 Hungary

Az eseményről

Megújulás az Újholddal ~ Yin jóga az Oroszlán jegyében

Szeretettel hívunk titeket ismét egy hold centrikus jóga workshopra. Ezúttal az Oroszlán Újhold energiája segítségével a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni. 🌚

Kedves barátunkkal, Elekes-Csupics Milica jógaoktatóval szervezzünk mostmár harmadik alkalommal közös workshopunkat, egy lélekmelengető, és nyugalmat sugárzó foglalkozással. Ha részt vettél a januári workshopunkon, most itt az ideje átolvasni a kivánságlistádat és átgondolni, hogy eddig az elképzeléseid felé haladtál-e. Itt az alkalalom arra, ha kicsit változtatnál a listán, vagy megerősítenél néhány bevonzani valót. Még van jó pár hónap az évből, még nem késő az álmaidat valóra váltani.

Amennyiben most csatlakozol hozzánk először, lehetőséged lesz meditálás segítségével reflektálni az eddigi évedre és a hátralévő hónapokra tudatos célokat megálmodni. Jógás előképzettség nem szükséges, bárki jelentkezését várjuk szeretettel, szinttől függetlenül!

~ Miliről ~

Mili a jógát egy csodálatos eszköznek tartja, amely segítséget nyújt az élet minden területén egyre inkább kiteljesedni. Oktatói pályáját gyermekjóga oktatással kezdte, jelenleg yin és kismama órákat tart. Minden jóga stílusban megtalálja magát, de a szíve jelenleg leginkább a kundalinire és yinre dobban.

Óráin a lélek legalább akkora szerepet kap, mint a test. Hiszen a kettő egymás segítségével sokkal mélyebben megismerhető.

~ A jógáról ~

Yin jóga a befelé figyelésről és az elmélyülésről szól. Testet, elmét lecsendesítő hatású gyakorlatsor, amely segíti a tisztító folyamatok beindulását, előkészítve a helyet az újnak. A jóga óra kifejezetten az adott újhold csillagjegyének kedvező ászanákkal (testhelyzetekkel) lesz felépítve, és a meditálások során is a csillagjegy erőségire is jellemzőire figyelünk.

Az óra felépítése lehetővé teszi, hogy minden szintű gyakorló, akár a jógával először most találkozó résztvevő számára is megfelelő legyen.

~ A holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is.

Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. Sőt mi több, akik ismerik közületek Masaru Emoto tanulmányait is, tudjátok, hogy a víz programozható. Szóval nem lenne fantasztikus használni ezt a csodálatos természeti jelenséget és ezzel segíteni magunkon tudatosabb életet élni?

A Hold ciklus első szakasza az Újhold. Az Újhold legfőbb lehetősége a teremtésben, vagyis az új tervek beindításában van. Ilyenkor tudjuk legjobban alkalmazni a vonzás törvényét, a vágyaink beteljesüléséért.

~ Workshopról ~

A workshop ára 4.000 Ft/fő (páros jegy 7.000 ft) ami két órás foglalkozást tartalmaz, többek között:

Jelentkezést követően küldünk egy összefoglalást az újhold energiáról

Újholdas reflektálás és meditálás

90 perc jóga óra oktatóval

2019-es holdnaptár PaperchainG, Ökotudatos Papír & Design jóvoltából

Helyszín: Kamala Mozgás és Életmódközpont, 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon

Időpont: 2019. augusztus 1. 18:30-20:30

Jelentkezés: Weboldalunkon, Facebook üzenetben vagy email-en thecityfairies@gmail.com

A további tudnivalókat email-ben fogjuk küldeni.

A workshopot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, a terem férőhelye limitált.

*Kérjük, ha teheted, a meghitt gyakorlás érdekében érkezz időben! Külön recepciónk nem lesz, mi fogunk várni benneteket, ezért fontos lenne, hogy időben, egyszerre el tudjuk kezdeni a gyakorlást. Arról nem is beszélve, ha picit hamarabb érkezel van időd valóban "megérkezni", ráhangolódni az estére. 😊*

Szeretettel várunk! 💖

@thecityfairies

@milicayoga

Esemény megosztása

bottom of page