top of page

jún. 27., Szo

|

Zoom

Változó élettér, új nézőpontok a coaching és az asztrológia tükrében

A workshopot Torba Judit otthoncoach és Verebes Judit asztrológus tartják.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Változó élettér, új nézőpontok a coaching és az asztrológia tükrében
Változó élettér, új nézőpontok a coaching és az asztrológia tükrében

Idő és helyszín

2020. jún. 27. 10:00 – 14:00

Zoom

Az eseményről

A workshopot Torba Judit otthoncoach és Verebes Judit asztrológus tartják. A workshop 10-14 óráig tart, a zoom alkalmazáson keresztül zajlik.

Egy nagyon tanulságos időszak van mögöttünk. A karantén ideje alatt nem csak a magunk és családtagjaink különböző állapotaival találkozhattunk egészen közelről, hanem az otthonunk működéséről is szerezhettünk új tapasztalatokat.

Június 27-én, online workshpunkon a karanténban átélteket dolgozzuk fel az otthonunk alaprajzából és saját asztrológiai térképünkből kiindulva. Ehhez felhasználjuk az otthoncoaching gyakorlat-orientált módszertanát és az asztrológia személyre szabott útmutatásait.

Maximum 10 fő jelentkezését várjuk, június 20-ig.

Kérjük, hogy a jelentkező e-mailben küldd el nevedet, születési helyedet és pontos születési dátumodat.

Részletes program:

10:00 – Kezdés, ráhangolódás bemutatkozással és meditációval

10:40 – Otthoncoaching és asztrológia: egy új módszer bemutatása és ismerkedés azzal, hogyan látszódnak az asztrológiai képletünkben az otthonhoz kapcsolódó feladatok, érzések.

11:20 - Szünet

11:30 – 14:00 - Közösen dolgozunk azzal, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtunk a karantén ideje alatt, mi derült ki az otthonunkról, és mindez hogyan kapcsolódik össze az érzelmeinkkel, életminőségünkkel, ritmusunkkal, mindennapjainkkal; miyen változtatásokkal milyen hatást tudunk elérni az életünk alakításában.

Minden résztvevő kézhez kap egy útmutatást arról, hogy saját asztrológiai képlete alapján az aktuális szolár évben milyen karmikus feladatai vannak, milyen energiák hatnak az otthon területén, milyen színeket használva lehet a jelenben ható energiákat a leghatékonyabban használni.

Jegyvásárlást követően kapni fogsz emailen egy Zoom linket, amire az esemény kezdeténél kell rákattintanod.

FONTOS: Előre regisztrálj és töltsd le a Zoom applikációt, erről a visszaigazoló emailünkben találsz majd részleteket.

~ Zoomról ~

A Zoom egy olyan online eszköz, melynek segítségével sokan  “találkozni” tudunk helytől függetlenül. Működik böngészőből és letölthető számítógépre, telefonra, táblagépre is.  A Zoom egy csoportbeszélgetés vagy egy kisebb konferencia élményét képes nyújtani úgy, hogy közben otthon ülünk.

~ Az Asztrológiáról ~

Az esemény asztrológusát, Verebes Juditot az emberi sorsok, személyiségek, egyéniségek, a karmikus kötöttségek és lehetőségek érdeklik. Közel 20 éve foglalkozik asztrológiával, a személyes elemzéseken kívül, asztrológiai tanfolyamokat is tart. Ezeken felül többek között foglalkozik meditációk vezetésével, előadások tartásával, energetikai gyógyászattal.

Az asztrológia a pontos, korrigált születési időpontból kiindulva mutatja meg az élet minden területén azokat a lehetőségeket, csapdákat, tudatos és tudattalan mechanizmusokat, amelyeket magunkkal hozunk és működtetünk. Ennek segítségével múlt-, jelen-, és jövőbeli lehetséges élethelyzeteink is világossá válnak. 

~ Az Otthoncoachingról ~

Az otthoncoaching egy kreatív coachingfolyamat, amelynek keretében a lakásodat otthonná alakítod. Coachként Torba Judit abban segít, hogy előhozd magadból azokat az élményeket, igényeket, elképzeléseket, amelyek az otthonképedet alakítják. A folyamat során ezeket egymással is és azok otthonképével is összehangolod, akikkel együtt élsz.  Az otthoncoaching során megkeressük azokat a lakókörnyezetben fellelhető elrendezéseket, térbeli hatásokat, amik jelenlegi elakadásaidat, nehézségeidet támogatják, és olyan új elrendezést alakítunk ki,  amelyek a megoldásokat és pozitív élethelyzetek megteremtését segítik elő. 

Grafika: wonder brigi design 

Jegyek

  • Zoom esemény részvétele

    10 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page