júl. 24., P | Zoom

Ébredező fény: A születés előtt választott és kapott szellemi és földi segítőink

Verebes Judittal
A regisztráció le van zárva
Ébredező fény: A születés előtt választott és kapott szellemi és földi segítőink

Time & Location

2020. júl. 24. 18:00 – 20:00
Zoom

About The Event

Verebes Judit minden hónap első napján osztja meg velünk az aktuális hónap asztrológiai állásait, bolygóhatásait és az ezekhez kapcsolódó szellemi feladatokat. Ez abban segít, hogy nagyobb összhangba kerülj a kozmikus energiákkal. Praktikus tanácsokkal, ötletekkel és meditációs ráhangolódással fogja támogatni ezt a folyamatot. 

Judit minden jegy árából 10 %-ot felajánl egy-egy rászoruló szervezetnek.

Jegyvásárlást követően kapni fogsz emailen egy Zoom linket, amire az esemény kezdeténél kell rákattintanod.

FONTOS: Előre regisztrálj és töltsd le a Zoom applikációt, erről a visszaigazoló emailünkben találsz majd részleteket.

~ Zoomról ~

A Zoom egy olyan online eszköz, melynek segítségével sokan  “találkozni” tudunk helytől függetlenül. Működik böngészőből és letölthető számítógépre, telefonra, táblagépre is.  A Zoom egy csoportbeszélgetés vagy egy kisebb konferencia élményét képes nyújtani úgy, hogy közben otthon ülünk.

~ Az Asztrológiáról ~

Az esemény asztrológusát, Verebes Juditot az emberi sorsok, személyiségek, egyéniségek, a karmikus kötöttségek és lehetőségek érdeklik. Közel 20 éve foglalkozik asztrológiával, a személyes elemzéseken kívül, asztrológiai tanfolyamokat is tart. Ezeken felül többek között foglalkozik meditációk vezetésével, előadások tartásával, energetikai gyógyászattal.

Az asztrológia a pontos, korrigált születési időpontból kiindulva mutatja meg az élet minden területén azokat a lehetőségeket, csapdákat, tudatos és tudattalan mechanizmusokat, amelyeket magunkkal hozunk és működtetünk. Ennek segítségével múlt-, jelen-, és jövőbeli lehetséges élethelyzeteink is világossá válnak. 

Grafika: wonder brigi design 

Tickets
Ár
Menny.
Összesen
  • Zoom esemény részvétele
    Ft3,000
    Ft3,000
    0
    Ft0
ÖsszesenFt0

Share This Event