jan. 13., Sze | Digital

Hold Harmónia Hónapok VI. ciklus - Személyes utunk megtalálása

Ismerd meg személyiségtípusod erősségeit és tanuld meg hogyan tudsz hallgatni belső hangodra, megérzéseidre különböző gyakorlatok segítségével. Fordítsd ezeket előnyödre az életed és karriered minden területén.
A regisztráció le van zárva
Hold Harmónia Hónapok VI. ciklus - Személyes utunk megtalálása

Time & Location

jan. 13. 21:00 – febr. 10. 0:00
Digital

About The Event

A Hold Harmónia Hónapokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni a test-lélek-szellem harmóniáját önmagukban és az őket körülvevő világban. Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Hold Harmónia csoportunkba nyitott szellemiségű lelkeket várunk, akiknek céljuk, hogy egy kedves, támogató, pozitív közösségnek legyenek a részesei. Programsorozatainkon keresztül saját, több éves tapasztalatainkat és tudásunkat osztjuk meg a résztvevőkkel, gyakran különböző szakterületen munkálkodó vendégek együttműködésével. Többek között, terápia jellegű gyakorlatokkal (kreativitás, meditálás és mozgás), befelé figyelést segítő feladatokkal, a természet és az univerzum energiája segítségével fogjuk össze szezonális témaköreinket.

VI. ciklus tartalma: 

 • Hónap email Egy összefoglaló email a 2020. január 13-től február 10-ig tartó holdciklus energiáiról és üzeneteiről, hogy segítsen ráhangolódni és összekapcsolódni a hónap fontos témaköreivel.
 • Fairies e-booklet Bevezetünk a február elején tartandó, ősi télbúcsúztató, Imbolc ünnepnek hagyományaiba, amely a megtisztulás és a fény újjászületésének ünnepe. Ezt az általában ünnepben hiányos időszakot is tündéri szokásokkal és varázslattal töltjük meg Nektek. Továbbá írunk az önismeret fejlesztésről és személyiségünk megismerésének, illetve elfogadásának fontosságáról.
 • Hold Harmónia Live Január 13-án 19:00 órakor Újhold estéjén Zoom-on találkozunk egy olyan workshopon, ahol célunk, hogy megfogalmazódjanak benned a legfontosabb személyes céljaid, illetve, hogy munkádban megtaláld a titkos kombinációt abban amit szeretsz és amire a világnak szüksége van. Újhold rituálénkkal, különböző gyakorlatokkal, meditációval segítünk feltárni életed és munkád értelmét.
 • City Fairies Academy Január 26-án 19:00 órakor Zoom-on szakértő Life & Business Coach tart előadást az ‘Agy, szív, cselekedet’ technikáról, kommunikációs eszközök ismertetéséről és arról, hogy milyen további technikákkal és gyakorlatokkal tudsz előrébb jutni céljaid elérése felé.

** Online eseményeink mindig visszanézhetők lesznek felvételről később is ha nem tudsz élőben részt venni!

Kedvezményes bérlet vásárlási lehetőségek a SHOP-ban!

Tickets
Price
Menny.
Összesen
 • VI. ciklus feliratkozás
  Ft6,000
  Ft6,000
  0
  Ft0
ÖsszesenFt0

Share This Event