Újhold Meditáció

Vezetett meditáció, mely segíti terveink, álmaink manifesztálását. Segít lelassulni kicsit a rohanó mindennapjainkban, segít befelé figyelni és segít feloldani azokat a problémákat, melyek régóta nyomják lelkedet.


Ezt a vezetett meditációt azért állítottuk össze, hogy használhasd az Újhold energiáit a mindennapjaidban. Ezáltal szeretnénk segíteni egy boldogabb, tudatosabb és harmonikusabb élet elérésében. A magyar nyelvű meditációt Zsuzsi készítette, az angol nyelvűt pedig Brigi.


Fairies útmutató a meditáláshoz


Az alábbi tippeket javasoljuk, melyeket legközelebb próbálj ki vezetett meditációnkhoz:


Ha megteheted, vonulj félre egy viszonylag csendesebb helyre, ahol meg tudsz teremteni egy nyugodt környezetet magadnak. Akár besötétítessel, füstölő vagy egy aromaterápiás párologtató segítségével.


Helyezd magad kényelembe, de ne annyira, hogy könnyen elaludj. Ha lehet jóga matracon fekve, egyenes gerinccel, vagy ülve, a falhoz dőlve csináld az első alkalmakat. Ha már belejössz, bárhol, bármikor fogod tudni alkalmazni a technikát. (pl. a londoni metrón) :)


Mielőtt megnyomod a lejátszás gombot, maradj egy helyben a választott pozíciódban pár percig, készítsd fel lelkedet és elmédet a lecsendesülésre.


Plusz tipp: Egy kis testmozgás után, mint a jóga, kifejezetten könnyebb lehet ellazulni. Ha van egy kis időd, különösen Újholdkor és Teliholdkor, akkor szívből ajánljuk, hogy ezt egy kis szeánsz keretében tedd, amelynek segítségével már előkészíted magadnak a megfelelő hangulatot. Ha pedig este lefekvéskor játszod le a meditációt, akkor nem is baj ha belealszol, hisz akár tudatos álmodássá is alakulhat.
0 hozzászólás